12 de des. 2011

Plats per festes de Nadal


El Racó de la Pasta per aquests dies de festes prepara els següents plats:

Pasta fresca: (tallarines o pappardelles)
Ou
Tinta de calamar
Pebrot xoricer
Picant
Ceps
Trompeta de la mort

Raviolis:
Foie i confitura de gerds
Carn amb ceps
Formatges i pera
Salmó amb ceba caramelitzada
Botifarra amb codony
Pollastre al curry
Confit d'ànec amb poma

Canelons:
Peix
Carn rostida (congelats)

Salses:
Pesto Genovès
Pesto de festucs
Pesto rosso
Beixamel

Croquetes:
Pernil
Marisc
Formatges

Tiramisú (terrines aprox.de 300g. si es volgués es pot demanar en altres tamanys)

Aquests plats estan planificats segons les comandes que es facin amb anterioritat.

Sempre estem oberts a noves propostes, o sigui, que si us vingués de gust algun ravioli o caneló que no estigui als nostres plats, ens ho proposeu i nosaltres ho estudiarem.

Aprofitant la present us desitgem unes bones festes!



El racó de la pasta

9 de des. 2011

Bona nit a tothom!
Aquest cap de setmana al racó hi tindreu raviolis d'escalivada i canelons de confit d'ànec!
Espero que us vagi de gust i fins ben aviat!
Josep Maria

2 de des. 2011

Bon dia a tothom,
Aquest proper cap de setmana al nostre racó hi tindrem raviolis de foie i dos tipus de canelons: caneló de peix i caneló de confit d'ànec.
Són tres tipus ben diferents de poder menjar pasta fresca amb tres variants: un ravioli de foie, que pels més atrevits es poden menjar amb una salsa de confitura de gerds, o bé de poma; llavors tenim dos variants de canelons: un caneló de peix i un confit d'ànec, un tastet dels canelons que tindrem aquests dies de festes que s'acosten.
Que aprofiti i fins al pròxim cap de setmana!