16 de febr. 2012

Raviolis de pernil, d'escalivada i brandada


Bona tarda a tothom!
Per aquest cap de setmana al racó hi tindrem: raviolis de pernil, raviolis d'escalivada i raviolis de brandada; junt als pappardelles i tallarines; per amanir-hi els pesto genovès i pesto rosso. I per qui vulgui acompanyar-hi un postres, el tiramissú!
Apa, que sembla que ve un bon cap de setmana i ho haurem d'aprofitar per sortir!
Salut i bon profit!

10 de febr. 2012

Raviolis de formatges i pera, de foie i les croquetes del racó

Bon dia a tothom!
Aquest pròxim cap de setmana els raviolis seran de formatges amb pera, uns raviolis que combinen els gust intens i àcid dels tres formatges (mozzarella, gorgonzola i parmesà) amb la dolçor de la pera; i junt aquest, els de foie, que pels qui els hi agrada el gust suau del foie, combinen molt bé amb qualsevol plat de carn.
Amb això, cal afegir, que ja fa més de 4 setmanes hem introduït les croquetes al nostre racó, cada dijous portem 3 gustos diferents.
Apa, bon cap de setmana i guardeu-vos del fred!

3 de febr. 2012


Bon dia a tothom!!!!
Aquest cap de setmana, i aprofitant la temporada, faré raviolis de carbassa, amanits amb una mica de carquinyolis. Els italians els fan amb "amaretos", aquí els he adaptat als productes de la zona com els carquinyolis. Són uns raviolis vegetals i una mica dolcets, cosa que fa vagin molt ben acompanyats del pesto genovès o pels qui els agradi lo picant un pesto rosso.
Apa! bona tarda i que el fred no ens ens freni de fruir del cap de setmana!!!!!!!!