25 de nov. 2012

Bon dia,
Aquests dies, i aprofitant que són a 1 mes de les festes de Nadal, en el Racó he fet canelons: de peix, carn i bolets. Els de peix són fets de salmó, sèpia i gambes, amb la pasta negre tenyida de tinta de sèpia; els de carn de vedella, porc i pollastre; i els de bolets és una barreja de bolets silvestres (rossinyols, fredolics, gírgoles, ...) i amb la pasta marró, realitzada amb trompeta de la mort.
Amb això també he fet raviolis de foie, pels qui els hi agrada el format ravioli. I de postre panacottes de vainilla amb confitura de fruits vermells.
Que passeu un bon cap de setmana! i no us oblideu d'anar a votar!
Salut!


18 de nov. 2012

Bon dia a tothom,
Aquest cap de setmana al Racó hem fet raviolis de serrat d'ovella i raviolis de carbassa amb formatge blau.
Amb això, de postres hi hem fet unes panacottes de ratafia.
Agrair-vos a tots/es que us vàreu acostar a la fira Orígens, i esperar que poguéssiu tastar i alhora fruir dels raviolis de foie, botifarra de perol i de brandada; panacottes de ratafia i de cafè.
Dels vostres comentaris i crítiques em vàrem quedar molt satisfets, esperar que puguem continuar oferint-vos la pasta fresca al vostre gust, fins aleshores us esperem al nostre Racó.
Moltes gràcies

9 de nov. 2012

Bona nit,
Per aquest cap de setmana tenim dues cites: una a la plaça mercat, lloc habitual per trobar-nos; l'altre, a la fira Orígens, que aquest capo de setmana es celebra al recinte firal d'Olot.
En ella i a la plaça hi trobareu pasta fresca: raviolis de foie, raviolis de brandada, raviolis de botifarra de perol amb codonyat, torquietis de fajol, salses, panacottes,...
Us hi esperem, i així poder-vos oferir suggeriments, comentaris, crítiques,...
Fins aviat! i salut!
El racó

4 de nov. 2012

A continuació us mostro plats que he realitzat amb pasta fresca feta al "Racó":

Torquietti: són tenyits amb tinta de sèpia, i en aquest cas, cuinats amb una salsa de carbonara.

Raviolis de Vedella: són fets amb pasta d'ou i farcits de guisat de vedella de la Garrotxa

Raviolis de brandada: són uns raviolis fets amb pasta de tinta de sèpia i farcits de brandada de bacallà

Pappardelle d'ou

Torquieti (a la carbonara)

Canelons de verdura

Aquí us mostro plats que he realitzat amb productes fets al "Racó":
Croquetes de permil

Bon dia!
Per aquest cap de setmana hem fet:

  • Raviolis de tres formatges (formatge blau, parmesà i mascarpone).
  • Panacotta de vainilla amb coulis de fruits vermells.
  • Canelons de bolets
  • Tallarina d'ou
  • Pappardelle d'ou
  • Pesto Genovès
  • Pesto vermell
Fins aviat i salut!

1 de nov. 2012

Comunicar-vos que la setmana vinent, dies 10 i 11 de novembre, participarem a la fira "Orígens" a Olot, on podreu tastar i comprar productes del Racó: raviolis, croquetes, salses, panacottes,...
Bon dia a tothom
A partir d'avui us aniré posant el dia de l'actualitat del Racó de la pasta, ja sigui a través de la pasta que fem, la que tenim intenció de fer, dels plats de la setmana, receptes, fotos,... També m'agradaria que no us talléssiu, i fos una eina per a vosaltres perquè hi pengeu comentaris, suggeriments, fotos, receptes...