3 de febr. 2013

Raviolis de brandada amb salsa de pebrots

Avui ensenyaré com fer la salsa de pebrots, per acompanyar els raviolis de brandada que faig al Racó de la pasta d'Olot.

Ingredients (per a 2 persones):
Raviolis de Brandada del Racó
Pot de pebrots escalivats
Oli d'oliva verge extra
Vinagre de Mòdena
Sal i pebre


Omplim una olla d'aigua i la posem a bullir.
Posem els pebrots, l'oli, el vinagre, sal i una mica de pebre en un pot on puguem passar la batedora.


Passem la batedora fins que ens quedi una salsa fina i ben emulsionada.


Quan l'olla d'aigua estigui bullint hi posem un raig d'oli i una mica de sal. Hi tirem els raviolis i els deixem bullir uns 4-5 minuts.
Un cop cuits els posem en un plat i per sobre hi posem la salsa de pebrots.


Espero que us hagi agradat aquesta senzilla recepta de raviolis del Racó de la pasta.
Bon profit i salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada