20 de gen. 2013

Pappardelle amb calamars

Per fer els pappardelles amb calamars necessitarem: (Per a 2 persones)

Ingredients:
200g de Pappardelle a la tinta de sèpia (frescos)
2 calamars
1 ceba
vi blanc
Oli i sal
Parmesà


Primer de tot tallarem la ceba en juliana i  la posarem a coure en una paella, on hi haurem escalfat prèviament un raig d'oli.
Mentrestant omplim una olla d'aigua i la posem al foc a bullir.


Seguidament netejarem el calamars i el tallarem en tires. 
Un cop veiem la ceba cuita i que comenci agafar color hi tirem el calamars. Hi tirem un raig de vi blanc.
Esperem que es cogui i agafi un bon color.


L'olla d'aigua que hem posat al principi, ja deu estar bullint, hi tirem un pols de sal, i tirem els pappardelle de tinta de calamar, desfent els nius que hem comprat. Esperem uns 2 minuts a que es coguin. Els traiem amb una escorredora i els posem a la paella on hi tenim la ceba amb els calamars.


Barregem-ho tot, que quedi la pasta i els calamars ben distribuïts.
Ho posem al plat i tirem un polsim de parmesà acabat de ratllar.



Espero que us hagi agradat aquesta primera recepta de pasta fresca del Racó de la pasta.
Bon profit i salut!